Succesvolle Rommelmarkt op 2 juni 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIedereen keek vol verwachting uit naar de rommelmarkt die georganiseerd was op “de plak” bij Harrie en Mientje.Er waren een hele hoop spullen gebracht, maar niemand had enig idee wat er op af zou komen.Vanaf 9.00 u. kwamen er al mensen kijken.  Alles was ook nog wat aangekleed met planten van Jan en Willon.                                        Tot ieders verbazing heeft het in totaal € 1010,- opgebracht; allemaal met dubbeltjes en eurootjes. Rien Strik zei op een gegeven moment dat hij alles zou aanvullen wat het minder zou zijn dan € 1500.- , en dat heeft ie geweten. Rien heel erg bedankt!!!

Dus in totaal heeft het in feite dat bedrag opgebracht. Dit is voor een groot deel te danken aan al die mensen die de spullen hebben ingezameld, geordend, verkocht en de restanten weer hebben opgeruimd.  Iedereen nogmaals hiervoor heel erg bedankt. Bovendien was er onderling een geweldige sfeer en ieder heeft er tevens heel veel plezier bij gehad.

 

Nu is de vraag van het bestuur wie er mee over zou willen nadenken hoe we ons jubileum in een feestelijk tintje gestalte kunnen geven. Alle losse ideeën hiervoor zijn ook van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie verder nog op:

https://www.brodol.nl/?page_id=190&locale=nl_NL&wppa-album=48&wppa-cover=0&wppa-occur=1

 

 

 

 

 

1 reactie op “Succesvolle Rommelmarkt op 2 juni 2013

  1. Het was een super actie met veel plezier hebben we er dagen aan gewerkt.Het was de moeite waard,

Reacties zijn gesloten.